Ma ja pravo da ti kazem vec odavno ne mislim na sebe,ja tesko podnosim ovo psihicki ali nje mi je najzalije..ovo na 5min je pravi horor,ne mozes ni misliti sta sve smisljam dok to stavljamo,crtac,pesmice na tel,svasta samo da podnese onako uz igru..suse joj se oci od tolikih kapi,moramo dodavati i vestacke suze,ne znam samo gde da ih umetnem u satnici...daj Boze da samo bude u utorak krenulo na dole,da se ne povecava jos,to se bojim..bojim se da jednoga dana uopste ne bude odgovorila na kapi,onda smo obrali bostan!
Inace joj dajem koncentrovani sok od sumske borovnice,u jednoj flasi od 0,7l ima oko 1700 plodova(bar tako pise),ali joj ne smem po puno,svega po pola solje od kafe,jer joj tesko padne pa povraca..dajem joj udarne doze c vitamina od juce,oko 300mg dnevno,ne znam ni smem li toliko..plus mandarina pojede dosta i inace voca,pa malo malo trk u wc
Humira evidentno deluje na uveitis,ova mala A.koja je muku mucila je sad mirna vec 3m kako je pod njoj bez prekida i sprema se za operaciju..ali ja bih je odlozila koliko god se moze!Takodje ne razumem jeli ta opasnost od antitnf samo dok su pod njima ili i kasnije u zivotu,tipa mogu dobiti neku bolescuru i posle 20-30g
Dr P.kao kaze da je on ne bi drzao ni na MTX predugo,tipa godinama zbog uveitisa,ssamo ne znam sta mu je druga ideja..on bi da mi samo topikalno resavamo,da ne bi sistemski bio odgovoran za teze lekove..i ja bih,ali ni ovako ne ide..
Znas,dok je mirno ono 3-4meseca,zivot nam se koliko toliko vrati u normalu,prestanem se bojati cak i misliti na opasbnosti,ali kako dodje napad totalno me izbaci iz koloseka...i dalje isto kao i pre 2g,nista nisam oguglala ni mrvu!
Toliko o meni i mom humoru,optimizmu i svemu cime si me hvalila!