Poštovani posjetitelji Foruma i Udruge,
Uslijed neaktivnosti forum je zaključan, ali je ostavljena mogućnost pretraživanja dosadašnjih pitanja, odgovora i poruka.
Smatramo da se na forumu može pronaći prilično zanimljivih i korisnih informacija, a za isto nije potrebna registracija. Nadamo se da će vam informacije i iskustva od drugih članova biti korisni.
Sada je: 19-03-2024 05:25. Aktivne teme

Vremenska zona: UTC + 01:00


Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik - Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti detaljno pojašnjava, kako “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik” // u daljnjem tekstu: "mi", "nas", "naš(a/e/i/u)", “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik”, “https://zajedno-do-zdravlja.hr:443/forum” // i phpBB // u daljnjem tekstu: "oni", "njih", "njihov(a/e/i/u)", "phpBB softver", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Teams" // koriste prikupljene informacije // u daljnjem tekstu: tvoji podatci // a Vašim djelovanjem na forumu odnsono, korištenjem foruma.

Podatci se prikupljaju na dva načina.
Pregledavanje “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik” uzrokuje kreiranje više kolačića // cookies // //male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na Vaše računalo u preglednikovu mapu privremenog pohranjivanja datoteka // od strane phpBB softvera. Prva dva kolačića sadrže informacije za identifikaciju korisnika // u daljnjem tekstu: “user-id” // i informacije za identifikaciju anonimnih sesija // u daljnjem tekstu: “session-id” //. Treći kolačić sadrži informacije o pregledavanju tema // pohranjuje informacije o tome koje teme ste pregledali //.
Drugi način prikupljanja podataka vezan je uz Vaše djelovanje odnosno što nam pošaljete //( informacije koje nam pošaljete prilikom registracije na “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik”, u daljnjem tekstu: korisnički račun), ( kada postate kao anonimni korisnik, u daljnjem tekstu: anonimno postanje ) te ( kada postate kao registrirani korisnik, u daljnjem tekstu: korisničko postanje )//.

Korisnički račun, najmanje, sadrži jedinstveno identifikacijsko ime // u daljnjem tekstu: korisničko ime //, osobnu zaporku // potrebnu za prijavljivanje, u daljnjem tekstu: zaporka // u kodiranom obliku i osobnu, ispravnu, e-mail adresu // u daljnjem tekstu: e-mail //, a koji su zaštićeni zakonima koji vrijede u državi na teritoriju koje je “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik” hostan.
Sami odlučujete koje će od tih informacija biti javno dostupne.
Iako je zaporka zaštićena sigurnosnim mehanizmima, ne preporučamo da koristite istu zaporku na različitim Web stranicama jer je mi možemo zaštititi samo ovdje na forumu. Imajte na umu da niti “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik” niti phpBB niti bilo koja treća strana neće niti imaju pravo tražiti od Vas vašu zaporku. Ukoliko želite, zaporku možete promijeniti u bilo koje doba u svom korisničkom profilu. Ukoliko zaboravite zaporku, možete zatražiti novu // putem forme Zaboravio/la sam zaporku - bit će te zamoljeni unijeti korisničko ime i e-mail adresu nakon čega će phpBB softver generirati novu zaporku i poslati je na vaš registrirani e-mail //.
Sve ostale informacije, koje unesete prilikom registracije ili naknadno, su opcijske.



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group • HR (CRO) autor baze Ančica Sečan | prilagodio Roberto Machiedo
Style originally created by Volize © 2003 • Redesigned SkyLine by MartectX © 2008 - 2009
Modified by Roberto Machiedo, Zajedno do zdravlja © 2006-2011