Poštovani posjetitelji Foruma i Udruge,
Uslijed neaktivnosti forum je zaključan, ali je ostavljena mogućnost pretraživanja dosadašnjih pitanja, odgovora i poruka.
Smatramo da se na forumu može pronaći prilično zanimljivih i korisnih informacija, a za isto nije potrebna registracija. Nadamo se da će vam informacije i iskustva od drugih članova biti korisni.
Sada je: 19-03-2024 04:24. Aktivne teme

Vremenska zona: UTC + 01:00


Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik - Uvjeti korištenja

Da bi se mogli registrirati i pristupiti na “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik” [u daljnjem tekstu: "mi", "nas", "naš(a/e/i/u)", “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik”, “https://zajedno-do-zdravlja.hr:443/forum”], morate se slagati sa svim, pravnim uvjetima i pravilima (u daljnjem tekstu "uvjetima") pod kojima radi/funkcionira ovaj forum, a koji su navedeni u tekstu ispod. Ukoliko se ne slažete sa svim navedenim, uvjetima , molimo da ne pristupate i ne koristite “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik”.
Kako, niže navedene uvjete možemo promijeniti u bilo koje doba, a o čemu obavještavamo samo i isključivo registrirane korisnike, molimo da ih s vremena na vrijeme ponovo pročitate, kako se nebi dogodilo da se ne slažete s promijenjenim uvjetima, a i dalje pristupate/koristite “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik”.

Forum je pogonjen od (powered by) phpBB [u daljnjem tekstu: "oni", "njih", "njihov(a/e/i/u)", "phpBB softver", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Teams"].
Dostupan je pod “General Public License” [u daljnjem tekstu: "GPL"]. Možete ga preuzeti sa www.phpbb.com gdje će pronaći i sve detaljnije informacije o phpBB-u.
phpBB softver samo i isključivo omogućuje Internetski bazirane rasprave. phpBB Grupa nije, niti može biti, odgovorna za, na ovom forumu, od naše strane (ne)dopušten sadržaj i/ili ponašanje.


Pristupanjem forumu razumiješ i prihvaćaš slijedeće:

Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakone // bilo Vaše zemlje, bilo zemlje u kojoj je “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik” hostan, bilo međunarodne zakone //.
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe-počinitelja s foruma kao i obavijest ISP-u [pružatelju Internet usluga] počinitelja o učinjenom // bilježenje IP adresa i drugih podataka svih poruka služi isključivo i upravo tome //.
Slažeš se da “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik” ima pravo, u bilo koje doba, izbrisati, urediti, premjestiti ili zatvoriti teme i poruke sa sadržajem koji odgovara navedenom.

Svi podatci, upisani prilikom registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid trećoj osobi // osim tebi, “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik” i službama ako nešto podliježe zakonu //. “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik” i phpBB maksimalno ulažu u održavanje sigurnosti i zaštite podataka, te u prevenciju i spriječavanje hackerskih upada.
Bez obzira, niti “Forum udruge "Zajedno do zdravlja" Dubrovnik” niti phpBB ne mogu i neće biti odgovorni ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u ili otkrivanje podataka.

Sve poruke na ovom forumu izražavaju mišljenja, stavove ili poglede autora tih poruka, sukladno čemu vlasnici, administratori, moderatori i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih poruka // naravno, osim svojih vlastitih //.

cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group • HR (CRO) autor baze Ančica Sečan | prilagodio Roberto Machiedo
Style originally created by Volize © 2003 • Redesigned SkyLine by MartectX © 2008 - 2009
Modified by Roberto Machiedo, Zajedno do zdravlja © 2006-2011