Puno vam hvala na toplim riječima, ovo mjesto mi je postalo jako važno i drago u vrlo kratko vrijeme!
UZV I EKG uredni,hvala Bogu- sutra opet mali pakao vađenja krvi i čekanja nalaza.Dr.B brinu najviše jetrene probe i reaktivacija mononukleoze koju je prebolio sa 6 g , mada su prema infektolozima za to vrlo male šanse. Ja vjerujem da je takvom stanju doprinjelo liječenje upale pluća koje nije bilo-davano mu je 8 različitih antibiotika u 2 tjedna i naravno tone antipiretika-ali o tome ću nekom drugom prilikom kada se skuliram dovoljno da napišem suvisli post na temu lutanja do dijagnoze.
Baš danas dok smo bili na pregledu gledam mame kako dovode skroz male klince na pulseve i mislim si, ajde ovaj moj je bar 13 g živio kao potpuno zdravo dijete, imao je on svojih epizoda , ali ostajanje u bolnici za njega je bio nepoznat pojam, sad mu barem mogu objasnit zašto mora ostati i što se događa, ali ovi malci su me stvarno potresli.Jučer je na pregledu bio dječak iz BiH sa nekom rijetkom kožnom bolešću koje dobije 1 dijete na njih 1 000 000 - mislim si veće su šanse da dobiješ na lotu ,ali kad je zlo i naopako u pitanju nema da te omane...I tako brijem ja svoje
crnjake, prešla sam u međuvremenu sa žutih na bijele ,vidjet ću šta me bolje odrveni
već mislim da ih umjesto vode zaljevam nekom konkret nijom tekućinom
U međuvremenu mi je sinčić zabranio gledanje dr.House-a i Hitne službe, pregledava najnovije modele bicikala jer je skužio da trenutno može izvuć štogod želi, a školu niti spominje niti brine brigu jer je doktorica rekla da ga ne treba još pod taj stres stavljat-očekujem da će je mali to i napismeno zatražit.Proždire sve što mu padne pod ruku-ne mogu vjerovat da kortići djeluju na apetit u tako kratkom roku i hvala Bogu jučer i danas nije imao temperaturu, nadam se da i neće.
sve
i želim nam svima POBJEDU