nina,ja ne da tražim drugo misljnje nego i peto i deseto ako smtram da mi nesto nije bas ok...
Moj ti je savet da se obratis svom sadasnjem dr radi ranijeg termina ili preko reda da ti pogleda dete ako nije dobro...ako ne uspes(iskreno to sa zakazivanjem mi je malo bezveze,ja se pojavljujem na instiutu kad god hocu ako treba,naravno)idi dalje,traži uput za sledecu ustanovu gde se lece deca sa JIA,mozes samo sebi olaksati da ti neko potvrdi da je to to i da je to lecenje ok...a ti izaberi koga ces od lekara,vec ce ti se samo reci...
Nisam pristalica da se zbog sujete gubi vreme kod nekog ko mozda ne saradjuje,nije o prema detetu i slicno...jer zaboga,ima samo nekoliko njih koji lece JIA u zemlji...ja furam,idem dalje,i mogu vam reci da mi niko u lice nije rekao da to nije lepo ili ok...mislim da i oni imaju respekta i te kako kad vide kako se roditelj lavovski bori za svoje dete...a šta mi pričaju iza ledja,to me bas...ne znaju oni ni šta ja mislim o njima
Vec svi znate kako smo mi prosli kod prvog ocnog dr,a bili smo kod njega samo 10dana...ne smem ni da pomislim sta bi bilo da sam jos uvek sa detetom kod njega na lecenju...ovako,sama sam nasla drugu dr sama uzela dete i otisla kod nje...da nisam cackala niko mi ne bi rekao,verujte,da ta dr postoji...
Znate vec da ja kod ocnog vodim A.svakih 7 dana...dok god budem mogla ja cu odlucivati a ne rutinska kontrola na 3 meseca,a posle izvinite evo ih komplikacije,to vam je takva pririoda bolesti...